dimarts, 10 d’abril del 2018

2 llibres amb poemes de Joana Raspall a OEPLI 2017

LITERATURA INFANTIL I JUVENIL ESPAÑOLA. Selecció OEPLI 2017


L'OEPLI i les seves seccions territorials: Consejo General del Libro Infantil i Juvenil, ClijCAT/Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil, Galtzagorri Elkartea i Gálix, en col·laboració amb el Ministeri d'Educació Cultura i Esport, hem editat el catàleg LITERATURA INFANTIL I JUVENIL ESPAÑOLA. Selecció OEPLI 2017. Un catàleg amb la selecció bibliogràfica dels millors llibres infantils i juvenils, d'escriptors i il·lustradors de l'estat espanyol, publicats al llarg del 2017, unes obres que obeeixen a criteris de qualitat i idoneïtat i que les fa mereixedores de formar part d'aquesta llista d'honor per considerar-les significatives dins de la gran producció existent.
Considerant l'important nivell de qualitat i d'edició que té la literatura infantil i juvenil produïda en les llengües oficials de l'Estat espanyol i per tal d'estimular una millor difusió en els àmbits lingüístics internacionals, propiciar la compra de drets de traducció i edició i crear un suport de qualitat paral·lel als interessos comercials, el catàleg s'ha produït, en castellà i anglès.
El catàleg conté una selecció de 200 títols realitzada per les quatre seccions territorials de l'OEPLI: ClijCAT, Galtzagorri, Gálix i Consejo, entitats en les que hi són representats tots els sectors del món literari: bibliotecaris, escriptors, il·lustradors, editors, llibreters...
Per descarregar el catàleg en format pdf aneu a l'enllaç
+Informació:
img_oepli

Podries.
Poema de Joana Raspall transformat amb llibre.


Plouen Poemes! recull de varis autors, on els poemes de Joana Raspall tenen una gran representació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada