divendres, 6 d’octubre del 2017

Homenatge poètic a Joana Raspall

Al desembre farà quatre anys que va morir l'escriptora i poeta santfeliuenca Joana Raspall, que aquest juliol hauria fet 104 anys. Per recordar-la i homenatjar-la en l'any del seu 104è aniversari, per avui divendres el santfeliuenc i amic personal de la poetessa Antonio Caballero ha organitzat un recital poètic a la Biblioteca Montserrat Roig. De fet, l'homenatge es farà a la sala que porta el nom de Joana Raspall, una de les novetats de la Biblioteca que es va estrenar remodelada el juny passat.
 
Serà un recital poètic conduït per la periodista Yolanda Caballero on participaran poetes locals i usuaris de la biblioteca Montserrat Roig. Hi col·laboraran Matilde Nuri, Marta Pérez, Mercè Amat, Joana Ortega, Joan Suñé, Roger Anguita i Àngel Exójo, que recitaran poemes de Joana Raspall i li dedicaran també alguns versos escrits per aquesta ocasió.
 
Des de la seva mort, Sant Feliu ha recordat la poeta santfeliuenca cada any amb un recital poètic. El d'avui es farà a les 7 de la tarda a la sala Joana Raspall de la Biblioteca Montserrat Roig.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada