dimarts, 4 d’abril del 2017

Nova versió musical "Podries"

Nova versio, nou disc Verkami de "Podries" de Joana Raspall.
 Espectacle -Recital dedicat als refugiats i immigrants.

Aquests som els músics d'INVISIBLES.
Els temes que conformen aquest primer treball estan plens de força, sensibilitat, tendresa i una alta dosis de compromís social. Escolteu aquest PODRIES i digueu-me si no es veritat.
Entreu en aquest verkami (micromecenatge) i col·laboreu en el projecte comprant 1 CD o un CD i una samarreta, o..
US NECESSITEM per fer possible la realització d'aquest projecte.
Gràcies per COMPARTIR!!
https://www.verkami.com/projects/16418-invisibles

Xavi López i us presento INVISIBLES.
Aquest és un projecte inspirat en l'obra de teatre de Juan Diego Botto, "Un trozo invisible de este mundo". A més, també beu de la sensibilitat que emana de l'escriptora i poetessa catalana Joana Raspall i de la seva obra. Podries i Endavant en són una mostra.
De la mateixa manera que aquestes fonts d'inspiració, INVISIBLES també pretén contribuir a la VISIBILITZACIÓ de les persones migrants, treballant des de la música com a instrument descriptiu, de denúncia, i d'apoderament.
INVISIBLES narra en forma de fotografies musicals el procés migratori sud-nord, intentant copsar l'essència emocional i vital de cadascun dels moments importants que el migrant subsaharià ha d'afrontar en tot aquest viatge.

Descripció Musical.

A excepció dels poemes de la Joana Raspall, aquest és un projecte de composicions originals. La forta influència de la música africana en molts dels estils actuals (Jazz, Funk, Latin, Flamenc, Reggae...) ens ofereix la possibilitat de crear un repertori coherent i a la vegada eclèctic, variat i atractiu.
Per a més informació us adrecem a la nostra pàgina web:
                 www.invisiblesproject.com

Els integrants de la banda son:

Yolanda Sey Veu principal
Marc Teclas Guitarra elèctrica, Guitarra espanyola i Veu
Xavier López Composicions, Saxo Alt, saxo Soprà, flauta Travessera i cors
Joan Solana Teclats
Enric Puigdesens Baix elèctric i cors
David Italiano Percussions
Joan Carles Marí Bateria

"PODRIES"

Podries forma part del llegat de la poetessa catalana Joana Raspall. A dia d'avui és una de les seves poesies més conegudes, convertint-se en tot un himne poètic.
Podries parla sobre l'empatia. Una poderosa eina emocional sense la qual la transformació social és impossible. Nosaltres hem fet la nostra versió musicada d'aquest poema. Esperem que us agradi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada