dimarts, 11 d’octubre del 2016

blog amb idées

La idéa de piular autores infantils -juvenils. També inclou la Joana Raspall


Manso organixeixon

10 d’octubre 2016


#LlegeixoAutoresOc

 

El 17 d’octubre és el Dia de les Escriptores i per celebrar-ho l’AELC (Associació d’Escriptors en Llengua Catalana) ha convocat una lectura contínua de textos escrits per dones (a partir de les 20 hores, a la sala de Llevant de la Biblioteca de Catalunya, carrer Hospital 65 de Barcelona).
Via Twitter s’ha endegat una altra iniciativa, la de fer piulades explicant quines autores llegim, amb el hastag #LeoAutorasOc i que proposo que catalanitzem #LlegeixoAutoresOc a partir de la iniciativa de la comissió de biblioteca de l’Escola Lurdes perquè les famílies de l'escola s'hi sumin. 
Com no podia ser d’una altra manera, la meva invitació és que els lectors, petits, joves i grans, piuleu també autores de literatura infantil i juvenil (LIJ). Per fer-ho fàcil he elaborat una llista d’autores de LIJ que escriuen o han escrit en català. La llista l’he fet a partir del Diccionari d’Autors de LIJ i també remenant editorials i agenda pròpia. Per tant, segur que m’he deixat algú. Si us plau, disculpeu el descuit, i escriviu el nom que falta per afegir als comentaris d’aquesta mateixa entrada i ho esmenaré ràpidament.
Ja ho sabeu, tothom a piular #LlegeixoAutoresOc !
-->

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada