dimarts, 27 de setembre del 2016

Diferents noticies del premi APP el món de poesia de Joana Raspall

https://www.facebook.com/JoanaRaspallApp/?hc_ref=NEWSFEED


https://www.facebook.com/deLletrA/photos/?tab=album&album_id=10157591812160245










................
Villaweb 22.09.2016 

Aquest text és un servei de l'agència ACN. VilaWeb no ha intervingut ni en la selecció, ni en la redacció, ni en el contingut de la notícia.










La poesia de Joana Raspall en una AppEl projecte educatiu ‘Un món de poesia’, sorgit a través d’una App, s’ha endut el 16è Premi Lletra a la millor iniciativa digital de i sobre literatura. El guardó està dotat amb 2.000 euros. L’aplicació, disponible per a mòbils i tauletes, proposa als infants una aventura gràfica basada en els poemes infantils i juvenils de Joana Raspall. En tan sols nou mesos, ja acumula més de 10.000 descàrregues i és present a una vintena d’escoles. El seu artífex i creador és el nét de la poetessa, el periodista Ernest Cauhé, de Sant Feliu de Llobregat. “Volia continuar el llegat de la meva àvia, acostant la seva obra divertida i fàcil als petits perquè, al mateix temps que juguen, aprenguin a estimar el món de les lletres”, explica.A més de l’App, ‘Un món de poesia’ també abasta tallers en escoles, llibres en paper i ebooks. “És un projecte que va sorgir d’una iniciativa personal i que s’ha fet global”, explica Cauhé. Té presència a facebook, twitter i en els propers mesos l’aplicació tindrà la seva translació a l’anglès, amb ‘A world of poetry’. Serà la primera traducció a l’anglès de la poesia de Joana Raspall.
 .................

 Diari de Girona



 22-9-2016
La poesia de Joana Raspall en una App
El projecte educatiu 'Un món de poesia', sorgit a través d'una App, s'ha endut el 16è Premi Lletra a la millor iniciativa digital de i sobre literatura. El guardó està dotat amb 2.000 euros. L'aplicació, disponible per a mòbils i tauletes, proposa als infants una aventura gràfica basada en els poemes infantils i juvenils de Joana Raspall.
En tan sols nou mesos, ja acumula més de 10.000 descàrregues i és present a una vintena d'escoles. El seu artífex i creador és el nét de la poetessa, el periodista Ernest Cauhé, de Sant Feliu de Llobregat. "Volia continuar el llegat de la meva àvia, acostant la seva obra divertida i fàcil als petits perquè, al mateix temps que juguen, aprenguin a estimar el món de les lletres", explica.
A més de l'App, 'Un món de poesia' també abasta tallers en escoles, llibres en paper i ebooks. "És un projecte que va sorgir d'una iniciativa personal i que s'ha fet global", explica Cauhé. Té presència a facebook, twitter i en els propers mesos l'aplicació tindrà la seva translació a l'anglès, amb 'A world of poetry'. Serà la primera traducció a l'anglès de la poesia de Joana Raspall.

 ..................


Diari de Girona 

 

Joana Raspall, més llegida pels nens

26.09.2016 | 07:12
Joana Raspall, més llegida pels nens
Joana Raspall, més llegida pels nens
Ernest Cauhé, nét de la poeta Joana Raspall, potser la més llegida pels infants, ha llançat amb gran èxit l'app Un món de poesia, una iniciativa educativa que ha rebut el premi Lletra d'inciatives digitals.


........
Punt - Avui

http://www.elpuntavui.cat/cultura/article/19-cultura/1006365-segones-oportunitats.html — en Gerona.



.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada