divendres, 25 de desembre del 2015

Resenya de Un món de poesia de Joana Rapall


ENCARA QUE NO ESTAN FETES LES VERSIONS ANGLESA I CASTALLANA HO ANUNCIEN AIXI:

 

 appocalipsi.cat

 

Un Món de Poesia

0 2
Per a iPad i iPhone
Idioma: català, castellà i anglès
Mida: 106 MB
Desenvolupadors: @TicsMediatics
Aplicació gratuïta
La coneguda obra poètica de l’escriptora «Joana Raspall» arriba en forma d’aplicació per als més menuts!
«Un món de poesia» és el nom que han escollit des de Tics Mediàtics, per donar forma a aquesta app infantil interactiva, focalitzada en el món de les paraules que Joana Raspall va desenvolupar durant els seus 100 anys de producció literària. Una aplicació plena de color i jocs, on els nens i nenes poden introduir-se en el món de la poesia, aprenent i recitant algunes dels poemes més famosos de l’autora. «Cargol, treu banya…», «L’oreneta», «Estimo les lletres» o «Bon any nou!» són alguns exemples dels diferents poemes que es poden desbloquejar, un cop aneu completant els reptes.
A dia d’avui hi ha disponibles dues seccions de joc, «Els animals i «Les lletres», més una tercera, que pròximament estarà disponible, titulada «La natura». Podreu jugar a emparellar els poemes amb el seu animal, a completar les paraules perdudes de diferents poemes o salvar els llibres de la foguera, tal com Joana Raspall va fer a la Biblioteca de Vilafranca. Hi ha un total de 16 mini-jocs classificats per nivells, on els nens i nenes de 6 – 8 anys podran aprendre a construir poemes o a aprofundir en la comprensió lectora, des de casa o a l’escola. Una magnífica obra poètica plena de valors com l’amistat, l’amor o la solidaritat, que els més petits poden tenir al seu abast gràcies a les aportacions desinteressades de 194 mecenes i la plataforma Kickstarter.
Ah! I no us perdeu la modalitat estrella de l’app: «el vídeorecitador»! Un espai on els més petits podran gravar-se recitant els diferents poemes a través de la càmera de l’iPad i un fantàstic teleprompter especialment dissenyat per llegir els poemes en veu alta. Trieu-ne el marc que més us agradi i compartiu els vostres vídeos a les xarxes socials!
appstore

joanaraspall2

joanaraspall1

appocalipsi.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada