dijous, 28 de març del 2013

Institut Vidal i Barraquer Tarragona



Els animadors sociocultural 


inicien els tallers sobre 


Joana Raspall en col·laboració 


amb el pla educatiu 


d'entorn de Tarragona

El primer dia de primavera els estudiants d'ANIMACIÓ SOCIOCULTURAL vam iniciar els tallers culturals a diverses escoles dels barris de Tarragona que estan incloses en el Pla Educatiu d'Entorn.
Les dues activitats proposades giren entorn del coneixement de l'obra de la poetessa Joana Raspall:
Taller Joanna Raspall
CAL·LIGRAMES: Es fa una activitat prèvia en forma de mural per recordar i avaluar què saben els alumnes de Joana Raspall. Seguidament escriuen alguns poemes a partir d'unes plantilles que expressen la forma que seguirà el cal·ligramma. Amb les formes retallades muntem mòbils que materialitzaran l'obra de la poetessa a les aules del Cicle Mitjà de Primària de les diferents escoles participants.
 Taller Joanna Raspall
PINTEM ELS MURS: Activitat dirigida a l'alumnat de Cicle Superior de Primària. En una activitat prèvia els nois i noies confegeixen alguns poemes
i un cop confegits i llegits, esculleixen el que més els agrada per a plasmar-lo a una de les parets del seu centre. Mireu les fotos per comprovar
la creativitat que tenen!!!
Taller Joanna Raspall
Taller Joanna Raspall
La primera acció l'hem dut a terme al CEIP de Sant Salvador, però en farem algunes més: el 3 d'abril alCol.legi La Salle de Torreforta, el 17 al CEIP La Floresta i Mediterrània, el 24 al CEIP Campclar i acabarem el 15 de maig als CEIP Bonavista i Riuclar.
De moment ha estat una molt bona experiència. Ara cal polir alguns detallets i anirem aprenent així que anirem fent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada